Skip to main content

La ligne capillaire naturelle

Oh, Romeo!

Een tijdje geleden heetten we Gunther Levi (45) welkom in onze kliniek in Hasselt. Tijdens een aangenaam kennismakingsgesprek leerden we deze sympathieke down-to-earth man een beetje beter kennen. Bij Gunther geldt: what you see is what you get. Een warme eigenschap waar oprechtheid en optimisme een perfecte match vinden en waarin we zijn populariteit maar al te goed in kunnen plaatsen. Naast acteren en zingen is Gunther ook vooral een liefhebbende man en papa. Hij heeft zijn looks mee, en daar komen we graag aan te pas om de natuur een handje te helpen. Na de intake gaat Dr. Feriduni aan de slag met metingen en onderzoeken.

Huidige haarsituatie

Het kruintje begint stilaan uit te dunnen, en dat zorgt enerzijds voor een lichte doorkijk achteraan het hoofd en anderzijds voor een afvlakkend beeld in zijaanzicht, typerend voor Norwood V. De uitgebreide metingen geven aan dat Gunther een goede kandidaat is voor de ingreep. Hij heeft nog meer dan voldoende donorcapaciteit, ook na zijn eerste ingreep die hij reeds ergens anders liet uitvoeren. De haarlijn die toen behandeld werd kan vooraan kan volgens Dr. Feriduni nog wat worden verbeterd, in die zin dat het algemene uitzien wat natuurlijker mag. Hiervoor is een minimum aan grafts nodig die perfect in 1 sessie mee met de haren voor het kruintje kunnen worden getransplanteerd.

IMG_0052%203-03e5de75 Gunther Levi bij Dr. Feriduni

Après

IMG_0044%202-6bfbe0a5 Gunther Levi bij Dr. Feriduni

Après

IMG_0025%202-e8c220f1 Gunther Levi bij Dr. Feriduni

Avant

IMG_0049%202-0767c036 Gunther Levi bij Dr. Feriduni

Avant

Door specifieke onderzoeken en metingen te doen, kan Dr. Feriduni de ideale haardichtheid berekenen en de natuurlijke haarlijn recreëren.

Greffe capillaire FUE

De meest moderne haartransplantatietechniek FUE werd bij Gunther eind 2021 uitgevoerd door Dr. Feriduni en zijn technisch team. Er werden 3144 grafts getransplanteerd voor de reconstructie van de kruin en de natuurlijkere verdichting en vorm van de haarlijn. Gunther kwam 's morgens binnen en ging in de late namiddag rustig weer naar huis. De ingreep verliep vlot, zo deelde hij dit ook zelf mee op zijn Instagram account. Na een goed jaar kwam Gunther langs voor zijn eindcontrole. En we zagen dat het goed was...

  • GL2-35d22e5b Gunther Levi bij Dr. Feriduni
  • GL3-ad6e82fc Gunther Levi bij Dr. Feriduni
  • GL4-a96771af Gunther Levi bij Dr. Feriduni
  • GL5-a8d28cb2 Gunther Levi bij Dr. Feriduni
  • GL6-dd0bbb03 Gunther Levi bij Dr. Feriduni

    Een natuurlijk resultaat in close-up

    We benadrukken bij Dr. Feriduni Hair Clinic steeds een natuurlijk resultaat. Dit zorgt ervoor dat een haartransplantatie onzichtbaar is. Hiermee bedoelen we niet het resultaat, maar de ingreep zelf. Er zijn geen littekens zichtbaar, de haarlijn oogt naturel en past bij het gezicht van de patiënt. De dichtheid en richting van de haartjes kloppen, er is een vloeiende overgang van voor naar achter en van boven naar onder. Het zit 'm ook in de details... er is veel kennis en kunde nodig, alsook het oog, en dat is wat Dr. Feriduni zo'n boegbeeld maakt in de wereld van haartransplantaties. Met meer dan 25 jaar ervaring en een resem aan internationale patiënten kan hij bescheiden als hij is wel zeggen dat het niet voor elke dokter is weggelegd. Hieronder enkele close-up foto's van de haarlijn, voor en na. Kijk en oordeel zelf.

    Iedereen VIP

    Bij Dr. Feriduni Hair Clinic zetten we elke dag alles op alles om onze patiënten de beste service te bieden. Ook op de dag van de ingreep maken we alles van A tot Z zo aangenaam mogelijk. Het is belangrijk dat de patiënt zich op zijn/haar/hun gemak voelt in een veilige en rustige omgeving. Wij gaan 100% voor onze VIP's: Very Important Patients!

    Laat de zon in je haar

    Haartransplantatie is altijd de laatste stap. Informeer u goed alvorens u een ingreep ondergaat. Lees wat andere patiënten hebben ervaren in ons Gastenboek of hun verhaal dat ze delen met een blog. Wil u graag meer weten over haartransplantatie? Of wenst u een eerste vrijblijvend advies van Dr. Feriduni? Vul dan het gratis online consultatieformulier in op onze website. Zo kan Dr. Feriduni oordelen of u een mogelijke kandidaat bent voor een ingreep, en wat hier de geschatte kosten voor zouden kunnen zijn. Dit advies krijgt u na ongeveer 1 week per email. U kan dan beslissen of u graag een persoonlijke consultatie wenst met Dr. Feriduni. 
    De Romeo

    Contactez nous pour plus d'informations 
    +32 11 299 790 ou Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.